Menu Close

Met CensorNet ASE maak je een einde aan alert overload

De cybersecurity teams van vandaag verkeren in een permanente staat van alert overloads. Onderbezet, met onvoldoende middelen en overweldigd, worstelen professionals om de controle over de beveiliging van hun organisatie te houden, zich er niet van bewust dat juist de verschillende oplossingen die ze vertrouwen om hen te beschermen hun cyber moeheid verergeren.

Organisaties hebben dan ook vaak meerdere diepgaande lagen van security tools gecreëerd. Maar ondanks beloften van leveranciers, biedt geen enkele volledige integratie. Maar ze sturen wel elke dag tientallen of honderden – of zelfs duizenden – waarschuwingen naar beheerders.

Door daadwerkelijke integratie communiceert Censornet’s Autonomous Security Engine (ASE) met alle basis beveiligingsproducten en baseert beslissingen op ingebouwde feeds met het hoogste inlichtingenrisico (meestal alleen maar te vinden in dure oplossingen) om proactief te voorkomen dat aanvallen de kill-chain binnendringen. Met 24 uur per dag beveiliging maakt ASE jouw mensen vrij, waardoor ze zich kunnen concentreren op het toevoegen van waarde aan de organisatie, het creëren van meer tevreden medewerkers en het verhogen van de productiviteit.