Menu Close

Entrust Identity as a Service

Geen vertrouwen. Geen gedoe. Intelligente authenticatie.

Veilige toegang tot alles – applicaties, netwerken, computers, deuren – met cloudgebaseerde multi-factor authenticatie.

Maak je gebruikers blijer

met innovatieve technologieën die de gebruikerservaring verbeteren en de productiviteit verhogen, zoals login op basis van nabijheid en adaptieve authenticatie.

Ontlast jouw IT afdeling

met ingebouwde voorzieningen en zowel on-premises als cloudintegraties die implementatie en beheer automatiseren en vereenvoudigen.

Voed de digitale groei

met één sterk authenticatieplatform dat kan worden geschaald om te voldoen aan snel veranderende zakelijke behoeften van nieuwe gebruikersgroepen tot nieuwe gebruiksscenario’s en tegelijkertijd beschermt tegen evoluerende beveiligingsbedreigingen.

Waarom Intellitrust?

Wachtwoordloze toegang

De IntelliTrust-cloudauthenticatieservice beveiligt de toegang tot apparaten, applicaties en bronnen met een eersteklas oplossing voor analisten die al meer dan 25 jaar bewezen is in kritieke bank-, overheids- en zorginfrastructuren.

Simpele uitrol

Point-and-click-provisioning en out-of-the-box-integraties met verschillende on premise en cloud applicaties maken de IntelliTrust cloud authenticatie-service eenvoudig te implementeren, zodat je binnen 30 minuten aan de slag kunt.

Simpel beheer

Intuïtieve, op risico gebaseerde beleidsvorming, configureerbare gebruikersrollen en robuuste rapportage die kritische inzichten biedt in je gebruikersbeveiligingsprofiel, maken de IntelliTrust cloud authenticatie service eenvoudig te beheren.

Moeiteloos in het gebruik

Met verificatie achter de schermen kunnen gebruikers van de IntelliTrust-cloudverificatieservice moeiteloos inloggen op werkstations en applicaties en zelfs beveiligde deuren openen met alleen hun telefoons.

Eén platform

Van desktop login en cloud single sign on tot privileged toegang, de IntelliTrust cloud-authenticatieservice maakt al je bestaande en toekomstige gebruiksscenario’s voor alle gebruikers vanaf één platform mogelijk.