Menu Close

Yubico

Bescherm je digitale wereld met de YubiKey

Stop account tovernames, ga passwordless en moderniseer jouw multi factor authenticatie. Ga voor de meest toonaangevende beveiligingssleutel voor superieure beveiliging, gebruikerservaring en rendement op je investering.

De veilige FIDO2 sleutel voor moderne 2 factor authenticatie, multi-factor en wachtwoordloze authenticatie

Met de sleutel van Yubico kun je eindelijk altijd en overal veilig inloggen op elke applicatie. Je stopt phishing en man-in-the-middle attacks. Daarom is de YubiKey een moderne hardwarematige multi-protocol beveiligingssleutel. De YubiKey dienst als extra authenticatie voor nagenoeg iedere toepassing of applicatie. Zodoende werkt Yubico in nauwe samenwerking met Microsoft (voor Microsoft Azure AD) aan het gloednieuwe FIDO2 authenticatie protocol. FIDO2 is de opvolger van de huidige FIDO U2F protocol dat samen met Google is ontwikkeld. Inmiddels vertrouwt het bedrijfsleven op de onverwoestbare beveiligingssleutel. Maar ook het onderwijs omarmt de authenticatiesleutel al door de keuze van de SurfNet dienst SURFSecureID. YubiKey integreert naadloos met onder andere Windows, Citrix, VMware View, DUO, LastPass, SecurEnvoy, OneLogin, Okta en PING Identity. Authenticatie zonder wachtwoord is eindelijk mogelijk met de YubiKey!

De eeuwige uitdaging bij authenticatie

Balanceren tussen veiligheid en bruikbaarheid is altijd al een uitdaging geweest. Tevens zijn softwarematige authenticatie, inclusief wachtwoorden, mobiele apps en sms steeds kwetsbaarder voor malware en hackers geworden. En dat terwijl hardwarematige alternatieven überhaupt niet meer veilig zijn en moeilijk snel te implementeren. Maar nu brengt Yubico hier nu eindelijk verandering in. Reeds vertrouwd door de grootste namen uit de ICT business, biedt Yubico de veilige YubiKey sleutel voor inloggen, remote access en VPN, identity access management, wachtwoord management, privileged access, online diensten, developer tools en encryptie.