Menu Close

MX Relay Mailfilterservice

91% van alle cyber aanvallen begint met 1 email

Het meest eenvoudige en betrouwbare email beveiligingssysteem van het web. Gericht op de totale emailinfrastructuur, met focus op fraudebescherming, spam & malware. Voor 100% gehost in Nederlandse datacenters, 100% powered by Barracuda.

Virus- en spamvrij in 30 minuten met onze NL mailfilterservice

Onze Nederlandse mailfilterservice is een eenvoudig abonnement per domein, wij rekenen geen bedrag per gebruiker of voor hoeveelheid data die gefilterd wordt. U beschikt over compleet redundant uitgevoerde Barracuda Spam Firewall functionaliteit met 2 MX-records voor een laag bedrag per maand. Onze mailfilterservice berekent geen kosten per mailbox, en biedt een vaste prijs per 200 gebruikers per domein. Voor partijen met grotere aantallen domeinen doen wij u altijd een scherpe aanbieding op maat.

Office 365 en MX Relay Mailfilterservice

Standaard bevat de anti-spam functionaliteit in Office 365 slechts 1 enkele beveiligingslaag. Dit is voor veel organisaties vaak onvoldoende bescherming voor zowel inkomende als uitgaande mail. Met Mailfilterservice beschikt je over een 12-laags beveiliging en beschermt je jouw organisatie tegen de gevolgen van spam, virussen, malware en zelfs phishing. Malware zoals Cryptolocker en WannaCry zijn verleden tijd met Mailfilterservice!

Zo werkt onze dienst MX Relay Mailfilterservice

Je kunt onze dienst altijd 14 dagen gratis op proef uitproberen. Na aanmelding ontvang je de inloggegevens en instructies om de spamfilter voor jullie domein te activeren. Hierna heb je toegang tot je eigen Barracuda Networks Admin panel waar je naar eigen wens aanpassingen kan maken.

MX Relay beschermt jouw mailserver en netwerk door het mailverkeer in de cloud te filteren met de spamfilter technologie van Barracuda. We hebben clusters op meerdere NL locaties. Werkplekken binnen de organisatie zijn na aanmelding van jouw domein direct spam en virus vrij. Dit betekent minder support op werkplekken zelf.

Mail wordt tot 96 uur bewaard op moment dat de mailserver even niet beschikbaar is, en wordt om deze reden dan ook steeds vaker als extra tweede MX-record gebruikt. Het is dus mogelijk alle MX-records naar onze dienst te laten wijzen of de eerste naar de eigen mailserver, en een tweede via Mailfilterservice waardoor je volledig redundant bent. Erg handig bij groot onderhoud of een fysieke verhuizing van een server.

Na aanmelding beschikt je over een eigen dashboard dat eenvoudig in gebruik is en alle denkbare configuratie opties heeft. MX Relay ontvangt 24 uur per dag updates met de laatste spam-, trojan- en virus informatie waardoor het mailverkeer 99% spam en virus vrij is (100% bestaat volgens ons niet..). Ook heb je een compleet overzicht van alle verstuurde en ontvangen berichten.

Outbound SMTP filtering

Organisaties hebben veel aandacht voor het filteren van inkomende email, maar vergeten de gevaren van de uitgaande berichten. Steeds vaker staan geïnfecteerde mailservers of computers binnen het netwerk zonder dat je het weet spam en/of malware te versturen, met alle gevolgen van dien! Je komt op een mail blacklist en niemand kan meer email versturen. De beheerders zoeken de geïnfecteerde computers op en verwijderen de ongewenste software of het virus. Je bent dan soms dagen bezig om weer van een blacklist af te komen. Kortom, je hebt veel tijd en geld verloren. Bescherm de reputatie van de organisatie en dus ook al alle uitgaande email!