Menu Close

CensorNet Defence365

Beveilig elke fase binnen jouw Office 365 traject

Censornet heeft met Defence365 zijn vertrouwde cyberveiligheid expertise gecombineerd met exclusieve inzichten van een aantal prominente opinieleiders in de cloud en de beveiligingsindustrie. Hiermee biedt zij bruikbare stappen en migratie aanbevelingen aan. En deze helpen je om de belangrijkste migratie uitdagingen te verslaan en een veilige en compromisloze Office 365 ervaring te leveren.

Dus of je je nu voorbereidt op, migreert naar of de prestaties van jouw Office 365 omgeving verbetert;  dit rapport zal je helpen de veiligheid te maximaliseren en tegelijkertijd de gebruikerservaring te verbeteren. Verder zal het je helpen bij de volgende punten:

  • Bereid je veilig voor en migreer naar O365
  • Overwin belangrijke migratie-uitdagingen met tastbaar, stapsgewijs advies
  • Bouw een flexibele en veilige Office 365-omgeving, zelfs als je al bent gemigreerd

Defence365 en CensorNet

Defence365 is ontwikkeld door Censornet, de leidende kracht in innovatieve en geautomatiseerde cloudbeveiliging die robuuste, geconsolideerde oplossingen biedt voor bedrijven.

Het cloudbeveiligingsplatform van Censornet integreert email- en web security, CASB (Cloud Access Security Broker) en adaptieve cloud MFA (Multi-Factor Authenticatie), naast de Autonomous Security Engine (ASE) . Zo biedt zij volledige bescherming tegen bedreigingen voor jouw organisatie en gebruikers, ongeacht waar zij zijn.

Bescherm jouw organisatie tegen data verlies en lekkage binnen Office 365

Bescherm je tegen account take overs (ATO) in Office 365

Hoewel ATO aanvallen zeer ernstige gevolgen kunnen hebben, is er gelukkig een eenvoudige manier om je er tegen te beschermen. De meest effectieve methode is het gebruik van multi factor authenticatie (MFA). MFA betekent dat accounts worden beschermd met meer dan alleen een wachtwoord, wat een extra beveiligingslaag biedt bovenop wat al wordt aangeboden door O365. MFA is op zijn minst een must have voor beheerders of voor privileged accounts.

Osterman Onderzoek: oplossingen van derden gebruiken met Office 365

Office 365 is momenteel de populairste zakelijke cloudservice ter wereld – gelicentieerd voor gebruik door meer dan 180 miljoen gebruikers bij meer dan 1,4 miljoen organisaties. Maar zoals bij elke toepassing, moet u de nodige zorgvuldigheid betrachten over hoe deze voor uw organisatie zal presteren. Deze Osterman Research-whitepaper legt uit waarom het vertrouwen op de native mogelijkheden in O365 uitdagingen en bedrijfsrisico’s voor uw organisatie kan opleveren. En het biedt inzicht in het kiezen van de beste oplossingen van derden om O365 aan te vullen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf wordt beschermd.

Lees dit rapport en leer: 

Over de beveiligings- en compliancemogelijkheden van O365 Hoe de functies en functies in O365 zich verhouden tot de mogelijkheden die worden aangeboden in oplossingen van derden Hoe gerichte oplossingen van derden O365 kunnen aanvullen en beter kunnen inspelen op uw zakelijke behoeften.