Menu Close

Netwrix

Netwrix is gespecialiseerd is in het leveren van oplossingen voor IT security en compliance. Netwrix richt zich op het helpen van organisaties bij het beheren en beveiligen van gevoelige gegevens, het waarborgen van naleving van verschillende regelgevingen en het monitoren van wijzigingen binnen hun IT omgevingen.

Netwrix biedt diverse oplossingen aan die verschillende aspecten van IT security en compliance aanpakken. Deze omvatten oplossingen voor het auditen en monitoren van wijzigingen in Active Directory, bestandsservers, Exchange, SharePoint en andere systemen.

Deze tools helpen organisaties gebruikersactiviteiten bij te houden, beveiligingsincidenten te detecteren en te voldoen aan brancheregels en voorschriften.

Netwrix compliance software scheelt niet alleen heel veel tijd, maar ook geld.

Krijg de uitgebreide bescherming die de organisatie nodig heeft

De huidige IT-ecosystemen zijn complex, maar elk onderdeel van die omgeving moet nog steeds worden beveiligd en voortdurend worden gemonitord. Dat omvat alle verschillende soorten gegevens die de organisatie opslaat en verwerkt, de applicaties die je gebruikt en alle werkstations, servers en netwerkapparaten. Netwrix biedt een geïntegreerde oplossingsset die alles omvat.

Netwrix Auditor

Netwrix Auditor verlaagt de werkdruk die IT-audits met zich meebrengen en vergemakkelijkt het halen van gestelde (IT) doelen. De ingebouwde intelligentie stellen je in staat om vele facetten van beveiliging, compliance, en IT-gerelateerde taken volledig te automatiseren, zodat aan de eisen van de organisatie voldaan kunnen worden zonder overbelasting van de IT afdeling en overige betrokkenen.

Netwrix Data Classificatie

Netwrix Data Classification lost al jouw data-gerelateerde zorgen op met een dashboard van alle enterprise data. Inzicht in welke data waardevol is, maakt het mogelijk om deze beter te organiseren en de productiviteit te verhogen. Kennis van waar gevoelige of privacy-beschermde data zich bevindt, vermindert het risico op fraude of lekken. Zo voldoe je sneller aan de huidige strikte overheidseisen met minder kosten en moeite.