Menu Close

CensorNet ASE

Geautomatiseerde real time aanvalspreventie met CensorNet

CensorNet ASE (Autonomous Security Engine) vertegenwoordigt een transformationele vooruitgang op het gebied van beveiliging – individuele engines reageren automatisch met machinesnelheid op aanvallen en stoppen ze voordat ze zelfs de systemen binnengaan. Censornet levert beveiligingsresultaten. Ga met jouw organisatie verder dan reageren op events en alerts en doe aan 24 × 7 geautomatiseerde aanvalspreventie.

Security naar een hoger niveau

ASE is een kerncomponent van het cloudbeveiligingsplatform van CensorNet dat email security, web security, CASB en MFA levert. ASE stelt de traditioneel separate elementen in staat om veiligheidscontext, statusgegevens en gebeurtenissen te delen, terwijl gebruik wordt gemaakt van bedreigingsinformatie van wereldklasse.

Attack preventie

ASE stelt kritieke services in staat om continu beveiligingsgebeurtenissen, context en statusgegevens in real time te delen. Individuele services kunnen automatisch op machinesnelheid reageren op bedreigingen en aanvallen en deze stoppen voordat ze de kill chain binnengaan.

Power to the platform

Het cloudbeveiligingsplatform van Censornet elimineert de complexiteit door kernbeveiligingsproducten volledig te integreren.

Het consolideren van kritieke beveiligingsproducten kan jouw organisatie duizenden euro’s en uren besparen die verloren gaan aan afzonderlijke systemen, enorme beheer interfaces en beheer portals.

ASE maakt gebruik van de door het platform verzamelde informatie over gebruikersactiviteit, apparaten, inhoud en andere entiteiten om beveiligingsresultaten – in plaats van events en alerts – te leveren aan  beveiligingsteams die vaak al onder druk staan.

Intelligente inzichten

Censornet ASE voegt onschatbare inzichten toe in de activiteit van gebruikersapplicatielagen  aan SIEM oplossingen en vormt een aanvulling op netwerkverkeer analyse en endpoint detectie  en respons systemen.

Het verstrekken van informatie over gebruikersactiviteiten kan snel verklaren of de oorzaak van een waargenomen afwijking – zoals een piek in het verkeer vanaf een specifiek endpoint – het gevolg was van een legitieme gebruikersactie of moet worden onderzocht.

Geïntegreerde dreigings intelligentie

Censornet ASE komt geïntegreerd met meerdere toonaangevende toonaangevende feeds voor bedreigings informatie. ASE wordt 24 × 7 bijgewerkt om automatisch te beschermen tegen nieuwe bedreigingsactoren, zonder verdere tussenkomsten vn derden.

Met ASE geactiveerd, zal email beveiliging achter de schermen aanvallen van nieuwe “phishy” of “spammy” -domeinen voorkomen en zal web beveiliging gebruikers proactief beschermen tegen het bezoeken van nieuwe met malware geïnfecteerde websites.

Verhoog productiviteit. Maak korte metten met responstijden.

Censornet ASE automatiseert terugkerende low level SOC-acties, waardoor kostbare analytische tijd wordt vrijgemaakt om complexe incidenten te onderzoeken. Door te reageren op machinesnelheid, zijn reactietijden effectief nul.

Voor kleinere organisaties kan ASE van grote invloed zijn – rond de klok implementeren en reageren op gebeurtenissen en bedreigings informatie.

Censornet ASE werkt samen met

CensorNet ASE (Autonomous Security Engine) bestaat uit een combinatie van de bestaande Censornet producten, waardoor ze naadloos kunnen samenwerken voor een sterkere en efficiëntere beveiligingservaring.