Menu Close

Gratis Multi Factor Authenticatie van CensorNet

Ontvang tot 60 dagen gratis Multi Factor Authenticatie licenties van CensorNet voor de Corona thuiswerkers

Met de recente uitbraak van Covid-19 (Corona virus) implementeren veel bedrijven halsoverkop alsnog beleid voor werken op afstand. Ze moeten er daarom voor zorgen dat ze over de juiste tools beschikken om onderbrekingen tot een minimum te beperken. Veilige authenticatie voor de thuiswerkers is hierbij een uitdaging. Gratis Multi Factor Authenticatie is dan een uitkomst.

Om je hierbij te helpen, kunnen wij al onze bestaande CensorNet relaties 60 dagen gratis MFA licenties van CensorNet aanbieden; en als je al een MFA klant bent, zullen wij je voor een periode van 60 dagen aanvullende licenties verstrekken. Deze actie is geldig tijdens deze Corona crisis en zal op enig moment niet meer actief zijn. MFA van CensorNet kan altijd door iedereen 14 dagen uitgeprobeerd worden.

Thuiswerk checklist

Daarnaast hebben we de bijgevoegde checklist voor werken op afstand gemaakt, die helpt om de belangrijkste aandachtspunten te benadrukken, zodat jouw organisatie op dit moment effectief en veilig kan blijven werken met CensorNet.

Starten met gratis MFA van CensorNet

Zoals gezegd is het dus voor onze relaties 60 dagen gratis te gebruiken in deze tijden van Corona Crisis. Zo kunnen we een stukje bijdragen aan een veilige thuiswerk omgeving. Natuurlijk zou het leuk zijn als we na deze periode ook nieuwe relaties hebben kunnen helpen en het nut inzien van veilige authenticatie en we je als klant mogen verwelkomen. Starten doe je eenvoudig door even te bellen of mailen of simpelweg je contactgegevens bij ons achter te laten via het digitale formulier op de home pagina.