Menu Close

Cymulate

Het enige uitgebreide platform voor beveiligingsituatie beheer​

Beveiligingsprofessionals in staat stellen om hun cyberbeveiligings situatie end-to-end te beheren, kennen en te  beheersen.

Cymulate SaaS-gebaseerde Breach and Attack Simulation (BAS) stelt bedrijven in staat om continu de effectiviteit van hun beveiligingscontroles te testen en te optimaliseren in het licht van het veranderende aanvalsoppervlak en evoluerende beveiligingsbedreigingen. Het platform daagt proactief beveiligingscontroles en infrastructuur uit door de tactieken en technieken van een tegenstander na te bootsen via aanvalssimulaties. Het maakt beveiligingstests altijd en overal in de productieomgeving mogelijk zonder onderbreking van het bedrijfsproces. Cymulate is eenvoudig te gebruiken en gebaseerd op de expertise van professionele en ervaren beveiligingsprofessionals. Kant-en-klare, best-practice-sjablonen bieden uitgebreide testscenario’s om verkeerde configuraties en beveiligingslekken te ontdekken over de hele moordketen. Bovendien biedt het platform hoge mate van aanpassing voor red teams om aanvalsscenario’s te creëren met behulp van honderden opdrachten die zijn toegewezen aan het MITRE ATT & CK-framework. 

Hoe veilig is jouw organisatie op dit moment?

Kunt je deze vraag echt beantwoorden: hoe veilig ben je op dit moment? In 2016 hebben organisaties wereldwijd meer dan 80 miljard dollar geïnvesteerd in beveiligingsoplossingen om hun gegevens te beschermen, malware te blokkeren en kritieke bedrijfsprocessen en bedrijfsmiddelen te beschermen. Toch zijn de meeste bedrijven nog steeds kwetsbaar voor de nieuwste cyberaanvallen en -inbreuken. Cybersecuritytesten zouden een oplossing moeten bieden. Het huidige industriemodel is echter tijdrovend, inefficiënt en onvolledig.

Cymulate is opgericht om de regels voor het testen van cyberbeveiliging te veranderen en organisaties te helpen hun beveiligingshouding te beoordelen en ervoor te zorgen dat ze nooit in een vals gevoel van veiligheid vervallen.
Via een uniek Breach & Attack-simulatieplatform helpt Cymulate organisaties om kritieke kwetsbaarheden in hun beveiligingsinfrastructuur bloot te leggen voordat een daadwerkelijke aanval plaatsvindt. Dit platform is efficiënter, veel effectiever en verbruikt minder middelen dan het huidige industriemodel dat is gebaseerd op het gebruik van penetratietestdiensten die worden uitgevoerd door (dure) adviesbureaus. Er is geen hardware en complexe configuratie nodig, binnen enkele minuten is jouw account ingesteld en functioneel om een eerste beoordeling uit te voeren.
Het platform van Cymulate is gebaseerd op de kennis en ervaring van vooraanstaande ethische hackers en reverse engineers en vult zich met het constante onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe en geavanceerde aanvalsmethoden door Cymulate Lab.
Het Cymulate-platform biedt organisaties de mogelijkheid om zichzelf altijd en overal te testen via verschillende aanvalsvectoren en onmiddellijke resultaten te krijgen.

Simuleer

Simuleer aanvallen via elke ingang.

Evalueer

Krijg inzicht in de zwakke plekken van de organisatie.

Automatiseer

Monitor en optimaliseer continu de beveiligingssituatie.

Herstel

Repareer de veiligheidslekken.

Integratie en rapportages

Integraties met beveiligingssystemen, zoals SIEM, EDR en kwetsbaarheidsbeheersystemen, vergroten bestaande beveiligingsprogramma’s en verbeteren de SOC- en blue-teamprestaties. Technische en uitvoerende rapporten laten u precies zien waar u bent blootgesteld en bieden u bruikbare begeleiding bij herstel. Hieronder vindt u een korte beschrijving van de momenteel beschikbare beveiligingsbeoordelingen die end-to-end beveiligingstests mogelijk maken.

 

 

 

Zorg dagelijks voor de operationele effectiviteit van de beveiligingsstack die jouw IT omgeving, cloud initiatieven en kritieke gegevens beschermt tegen de continue evoluerende bedreigingen.

De voordelen

  • Plug & Play, SaaS-oplossing; géén hardware nodig
  • ROI maximaliseren met huidige aanwezige beveiligingsoplossingen
  • Valideer de volledige infrastructuur via een breed scala aan aanvalsvectoren
  • Onmiddellijke resultaten: 24/7, 365 dagen per jaar

Lees de white paper of neem contact op voor meer informatie!